VDL Nedcar

Doctor Hub van Doorneweg 1, 6121 RD Born

VDL Nedcar is een van Nederland’s meest vooraanstaande autofabrikanten, bekend om hun hoogstaande technologie en innovatie. Bij VDL Nedcar was de zoektocht naar efficiënte, duurzame verlichting van cruciaal belang voor het onderhouden van hun hoge standaard.

Luminesense B.V. had de uitdaging aan genomen, om de buitenlampen op VDL Nedcar’s terrein te vervangen met onze kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting. Onze LED-lampen zijn bekend om hun energie-efficiëntie, lange levensduur en heldere lichtopbrengst, en voldeed perfect aan de eisen van VDL Nedcar.

Onze professionele elektrotechnische installatiebedrijven hebben de nieuwe verlichting op de juiste manier geïnstalleerd, waardoor VDL Nedcar nu geniet van een significante reductie in energiekosten en onderhoudskosten. Daarnaast is de heldere, felle verlichting een welkome toevoeging aan het terrein van VDL Nedcar, verbeterende de veiligheid voor het personeel en bezoekers.

We zijn ontzettend trots op onze prestatie bij VDL Nedcar en danken het bedrijf voor het geven van ons de kans om onze verlichtingsoplossingen te tonen. Dankzij de garantie van 3 jaar, in vele gevallen uit te breiden tot 5 jaar, kunt u er zeker van zijn dat de verlichting van VDL Nedcar jarenlang probleemloos zal blijven werken.

Samenvatting