Luminesense

Expert in Led

Met meer dan 10 jaar ervaring in de LED-verlichtingsindustrie, weten wij bij Luminesense als geen ander hoe we verlichting op maat kunnen maken voor elke ruimte en situatie.

Wie zijn wij?

Luminesense B.V. is sinds 2009 actief als ontwikkelaar, leverancier en groothandel van kwalitatief hoogwaardige verlichtingsoplossingen op basis van LEDtechnologie.

Wij leveren onze producten via professionele elektrotechnische installatiebedrijven aan hun klanten. Zo komen onze producten dus altijd op de juiste wijze geïnstalleerd terecht bij een mix van bedrijven, instellingen en particulieren in Nederland en daarbuiten.

Zowel kleine als grote Installateurs kiezen voor ons omdat we een uitstekende kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Uiteraard met de daarbij horende garantie van vrijwel zonder uitzondering 3 jaar op onze LEDarmaturen (in vele gevallen uit te breiden tot 5 jaar). Daarnaast hebben wij een aanzienlijk deel van ons assortiment zelf, in nauwe samenwerking met onze Chinese en Taiwanese partners, voor de Europese markt ontwikkeld. En dag in dag uit werken we volgens het eenvoudig klinkende, maar in de praktijk uitdagende motto “Doe wat je belooft!”.

Wilt u meer weten? Wij staan te allen tijde voor u klaar!