Hensgens

Bergerstraat 11, 6226 BA Maastricht

Bij Hensgens, hét onafhankelijke autobedrijf van Limburg, hebben we recentelijk met trots een project afgerond waarbij we de showroomverlichting volledig hebben getransformeerd. Onze aanpak begon met het ontwikkelen van een gedetailleerd lichtplan dat speciaal was afgestemd op de behoeften en de uitstraling van Hensgens.

In nauwe samenwerking met het team van Hensgens hebben we de bestaande verlichting geanalyseerd en de gewenste sfeer en uitstraling besproken. Vervolgens hebben we het lichtplan tot in de puntjes uitgewerkt, waarbij we rekening hielden met zowel esthetische als functionele aspecten.

Met het lichtplan als leidraad hebben we de daadwerkelijke verlichting in de showroom gerealiseerd. We hebben moderne en energiezuinige verlichtingsoplossingen toegepast om de gewenste ambiance te creëren en de voertuigen van Hensgens in het beste licht te presenteren.

Het resultaat mag er zijn: een showroom die niet alleen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, maar die ook de unieke identiteit van Hensgens weerspiegelt. De nieuwe verlichting draagt bij aan een indrukwekkende en professionele uitstraling, en zal ongetwijfeld klanten aantrekken en inspireren.

Bij dit project bij Hensgens hebben we wederom bewezen dat we in staat zijn om innovatieve lichtoplossingen te ontwikkelen en uit te voeren, afgestemd op de specifieke behoeften van onze gewaardeerde klanten. We kijken ernaar uit om nog vele succesvolle projecten te realiseren in de toekomst.

Samenvatting